Fleex logo
ΑΡΧΗ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
HARDWARE
ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
English
Fleex logo
menu
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ SOFTWARE  • FLEEX EMBEDDED  • FLEEX PRIME  • FLEEX DIGITAL SIGNAGE (DS)  • FLEEX STREAMER  • FLEEX CAST  • FLEEX ACCESS CONTROL  • FLEEX PBX  • FLEEX BMS HARDWARE ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


English
Fleex Prime
Η 'all-inclusive' λύση
Το Fleex Prime είναι μια ισχυρή και ευέλικτη σουίτα λογισμικού σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας φιλοξενίας. Με μια σειρά χαρακτηριστικών και επιλογών, το Fleex Prime παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των δωματίων των επισκεπτών, της χρέωσης και της επεξεργασίας πληρωμών και πολλά άλλα. Απολαύστε την ομαλή ενσωμάτωση με το υπάρχον υλικό σας, με την προηγμένη τεχνολογία του Fleex Prime να παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή. Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες διαχείρισης του ξενοδοχείου σας με το Fleex Prime, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και άνετη διαμονή για τους επισκέπτες σας.
Γιατί Fleex Prime;

Παρέχει μια κεντρική και εύχρηστη πλατφόρμα για τη διαχείριση διάφορων συστημάτων και συσκευών, προσφέροντας στο προσωπικό μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Επιτρέπει στα ξενοδοχεία να αυτοματοποιήσουν διάφορες πτυχές της επιχείρησης τους, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες ενώ βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα.

Προσφέρει στους επισκέπτες έλεγχο των διάφορων χαρακτηριστικών του δωματίου μέσω μιας μοναδικής και εύχρηστης διεπαφής, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Παρέχει δεδομένα και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις.

Υποστηρίζει την ενσωμάτωση με συστήματα και συσκευές τρίτων για μια ολοκληρωμένη διαχείριση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή ένταξη με τα υπάρχοντα συστήματα.

Προσφέρει μια ευέλικτη και εξατομικευμένη λύση για να καλύψει τις μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες κάθε ξενοδοχείου ή επιχείρησης.

Παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση και υποστήριξη μέσω της Ακαδημίας Lemco για να βοηθήσει τα ξενοδοχεία και τους integrators να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα οφέλη του Fleex Prime και να διασφαλίσουν μια ομαλή εμπειρία για τους επισκέπτες.

Υποστηρίζει κορυφαίες μάρκες HOTEL IPTV (LG, Samsung, Philips) και set-top box για ευελιξία, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για το υλικό του ξενοδοχείου.

Παρέχει εξαιρετική υποστήριξη και εκπαίδευση μέσω της Ακαδημίας Lemco, διασφαλίζοντας ότι τα ξενοδοχεία και οι integrators έχουν πρόσβαση στις γνώσεις και τους πόρους που χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα οφέλη του Fleex Prime.
Live TV / Radio
Ζήστε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με μια συσκευή αναπαραγωγής τελευταίας τεχνολογίας για ζωντανή τηλεόραση και ραδιόφωνο. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία παγκόσμιων καναλιών και σταθμών, με εξαιρετικές αναλύσεις βίντεο έως και 4K, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα streaming και συμβατότητα με μια γκάμα συσκευών. Η διαισθητική διεπαφή και οι προηγμένες επιλογές αναζήτησης διευκολύνουν την εύρεση των αγαπημένων προγραμμάτων. Από την παρακολούθηση των τελευταίων ειδήσεων μέχρι την ακρόαση του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού, η συσκευή αναπαραγωγής προσφέρει μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.
Pay TV
Το Fleex IPTV middleware προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε premium pay-per-view κανάλια και ταινίες, παρέχοντας μια αποκλειστική εμπειρία ψυχαγωγίας στην άνεση του δικού τους δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία νέων κυκλοφοριών και δημοφιλών τίτλων, από τις πιο πρόσφατες ταινίες blockbuster έως δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.
Video on demand
Η δυνατότητα Video On Demand (VOD) του ενδιάμεσου λογισμικού Fleex IPTV δεν είναι μόνο μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά παρέχει επίσης στους επισκέπτες πολύτιμες πληροφορίες για κάθε τίτλο. Με την ενσωμάτωση του IMDb, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως αξιολογήσεις, κριτικές και λίστες ηθοποιών για κάθε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που είναι διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη VOD. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους επισκέπτες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τους τίτλους που θα παρακολουθήσουν, εξασφαλίζοντας μια πιο ικανοποιητική εμπειρία ψυχαγωγίας. Με τη δυνατότητα VOD του Fleex IPTV middleware, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο με την άνεση των πληροφοριών του IMDb, κάνοντας τη διαμονή τους ακόμα πιο ευχάριστη και αξέχαστη.
Έως και 8000 έτοιμα λογότυπα!
Ενισχύστε την εμπειρία προβολής σας με την εντυπωσιακή εσωτερική βιβλιοθήκη λογοτύπων του Fleex, που περιέχει έως και 8000 έτοιμα λογότυπα από τους πιο γνωστούς παρόχους τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο. Επιλέξτε το προτιμώμενο λογότυπο για τα τηλεοπτικά προγράμματα, προσθέτοντας μια εξατομικευμένη πινελιά στις προτιμήσεις προβολής σας. Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη του Fleex εξασφαλίζει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια με ευκολία, με μια ευρεία γκάμα επιλογών λογοτύπων.

Ψάξτε για ένα λογότυπο στη βάση μας :
Search

Υποστήριξη EPG
Απολαύστε την ευκολία της λειτουργίας Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG) του Fleex, που εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που λαμβάνονται από οποιοδήποτε κανάλι τηλεόρασης ή ραδιοφώνου σε πραγματικό χρόνο. Μείνετε ενήμεροι για τα τρέχοντα και επερχόμενα προγράμματα, περιγραφές προγραμμάτων, συμμετέχοντες ηθοποιούς ή τραγουδιστές και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες που αφορούν κάθε πρόγραμμα. Η λειτουργία EPG του Fleex παρέχει μια ευαίσθητη και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, επιτρέποντας εύκολη περιήγηση σε κανάλια και προγράμματα. Βελτιώστε την εμπειρία προβολής σας με την προηγμένη μηχανή EPG του Fleex, που παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες και ενημερώσεις προγράμματος σε πραγματικό χρόνο.
Συνδεθείτε με
πάνω από 120
συστήματα διαχείρισης
(PMS)

και παρέχετε στους επισκέπτες σας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα σύνδεσης PMS του Fleex Prime

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε το PMS σας με το Fleex Prime για να προσφέρετε εξατομικευμένες πληροφορίες, όπως χρεώσεις δωματίου και ώρα ολοκλήρωσης αγοράς, απευθείας στην τηλεόραση των επισκεπτών σας στο δωμάτιο. Ενεργοποιώντας αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε διάφορες πτυχές της ιδιοκτησίας σας για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία επισκέπτη, όπως η παροχή παραγγελιών και παροχών κράτησης υπηρεσίας δωματίου μέσω του Fleex Prime.


Υποστηρίζεται το PMS μου;

Search

Προσαρμόστε τα πάντα με το Canvas

Ζήστε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με μια συσκευή αναπαραγωγής τελευταίας τεχνολογίας για ζωντανή τηλεόραση και ραδιόφωνο. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία παγκόσμιων καναλιών και σταθμών, με εξαιρετικές αναλύσεις βίντεο έως και 4K, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα streaming και συμβατότητα με μια γκάμα συσκευών. Η διαισθητική διεπαφή και οι προηγμένες επιλογές αναζήτησης διευκολύνουν την εύρεση των αγαπημένων προγραμμάτων. Από την παρακολούθηση των τελευταίων ειδήσεων μέχρι την ακρόαση του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού, η συσκευή αναπαραγωγής προσφέρει μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.

Digital Signage
Κάντε μια μόνιμη εντύπωση στους καλεσμένους σας και αυξήστε τα έσοδα με την ενσωματωμένη λειτουργία ψηφιακής σήμανσης του Fleex Prime. Προβάλετε στοχευμένο και ελκυστικό περιεχόμενο, όπως προσφορές, εκδηλώσεις και ειδήσεις, και παρέχετε στους επισκέπτες σας σημαντικές πληροφορίες για να βελτιώσετε την εμπειρία τους στο ξενοδοχείο σας.
Παραγγελιοληψία
Προσφέρετε έναν βολικό και ανέπαφο τρόπο παραγγελίας φαγητού και ποτού χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Παραγγελία" του Fleex IPTV middleware. Δώστε την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να κάνουν παραγγελίες απευθείας από την τηλεόραση τους στο δωμάτιο, ενισχύοντας την εμπειρία τους ενώ προωθείτε τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας.
Κρατήσεις
Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία επιτρέποντάς τους να κάνουν κρατήσεις για χώρους και υπηρεσίες, όπως εστιατόρια, spa και τοπικές εκδρομές, απευθείας από την τηλεόραση του δωματίου τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Κρατήσεων του Fleex IPTV middleware. Προωθώντας τις υπηρεσίες και τα τοπικά αξιοθέατα του της περιοχής του ξενοδοχείου σας, μπορείτε να ενισχύσετε τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών σας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.
Καλωσόρισμα
Καλωσορίστε τους επισκέπτες σας με μια εξατομικευμένη εμπειρία χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 'Welcome' του Fleex IPTV middleware. Αυτό το ισχυρό εργαλείο επιτρέπει στα ξενοδοχεία να δημιουργούν προσαρμοσμένα μηνύματα καλωσορίσματος, βίντεο ή φωτογραφίες που ορίζουν τον τόνο στη διαμονή του επισκέπτη. Με τη λειτουργία καλωσορίσματος του Fleex IPTV middleware, τα ξενοδοχεία μπορούν επίσης να προωθήσουν τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες τους παρουσιάζοντας τα εστιατόρια, τα spa και άλλες ανέσεις τους και να προσφέρουν αποκλειστικές προσφορές στους επισκέπτες. Η λειτουργία περιλαμβάνει επίσης μέτρα ασφαλείας, όπως ζητώντας από τους επισκέπτες να συμφωνήσουν με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας στο ξενοδοχείο.
Ερωτηματολόγια
Βελτιώστε την εμπειρία των επισκεπτών σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Ερωτηματολόγια" του Fleex IPTV middleware για να συλλέξετε πολύτιμα σχόλια. Δημιουργήστε εξατομικευμένα ερωτηματολόγια για να αποκτήσετε εισαγωγικές γνώσεις σχετικά με το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στους επισκέπτες σας και να λάβετε αποφάσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών σας. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες σας για να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των επισκεπτών σας, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη διαμονή. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα και αναλύσεις πραγματικού χρόνου που παρέχονται από τη λειτουργία, μπορείτε να εντοπίσετε πεδία βελτίωσης και να λαμβάνετε αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα για να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών σας.
Υπηρεσία καθαριότητας
Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες καθαριότητας του ξενοδοχείου σας και προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια πιο αποτελεσματική και άνετη διαμονή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Καθαριότητας του Fleex IPTV middleware. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στο προσωπικό της καθαριότητας να διαχειρίζεται την κατάσταση των δωματίων, να δημιουργεί προγράμματα καθαρισμού και να δίνει προτεραιότητα στις εργασίες χρησιμοποιώντας μια κεντρική και εύχρηστη πλατφόρμα. Με τη λειτουργία Καθαριότητας του Fleex IPTV middleware, μπορείτε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα του ξενοδοχείου σας και να προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια πιο άνετη και ομαλή διαμονή.
Διαφημίσεις
Δημιουργήστε έσοδα για το ξενοδοχείο σας και προωθήστε τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Διαφημίσεων του Fleex IPTV middleware. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εμφανίζετε στοχευμένες διαφημίσεις στην τηλεόραση του δωματίου σας, παρέχοντας μια πολύτιμη ευκαιρία μάρκετινγκ για τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ δημιουργείτε μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων για το ξενοδοχείο σας.
Σημεία ενδιαφέροντος (POI)
Βελτιώστε την εμπειρία των επισκεπτών σας και προωθήστε τοπικά αξιοθέατα και εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Σημείων Ενδιαφέροντος (POI) του Fleex IPTV middleware. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες λίστες κοντινών σημείων ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, καταστημάτων, τουριστικών αξιοθέατων και άλλων, δίνοντας στους επισκέπτες σας εύκολη πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες για την περιοχή.
Εφαρμογή για κινητά
Ενισχύστε την εμπειρία των επισκεπτών σας και παρέχετε τους βολική πρόσβαση στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εφαρμογής για Κινητά του Fleex IPTV middleware. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους επισκέπτες σας να χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων της υπηρεσίας δωματίου, της καθαριότητας, της παρακολούθησης τηλεόρασης μέσω τοπικού Wi-Fi και άλλων.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Καντε κλικ για να κατεβάσετε το φυλλάδιό μας
DOWNLOAD PDF
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Ενσωμάτωση με BMS (σύστημα διαχείρισης κτιρίου)
Ενσωματωθείτε με συστήματα αυτοματισμού κτιρίων όπως το KNX και άλλα παρόμοια συστήματα, επιτρέποντας τον ολοκληρωμένο έλεγχο των συστημάτων του ξενοδοχείου και τη μεγιστοποίηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας.
Βιβλιοθήκη Μέσων
Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια ευρεία γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Βιβλιοθήκης Μέσων" του Fleex IPTV Middleware. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μεταδίδετε τη δική σας βιβλιοθήκη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και μουσικής, απευθείας στην τηλεόραση των επισκεπτών σας στο δωμάτιο.
Γρήγορη Αίτηση
Παρέχετε στους επισκέπτες σας άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις ανέσεις του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα "Γρήγορης Αίτησης" του Fleex IPTV middleware. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους καλεσμένους σας να ζητούν υπηρεσίες απευθείας από την τηλεόρασή τους στο δωμάτιό τους, όπως υπηρεσία δωματίου, υπηρεσία καθαρισμού και άλλα.
Επείγοντα
Εξασφαλίστε την ασφάλεια και την ασφάλεια των επισκεπτών σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Emergency Module του Fleex IPTV middleware. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να στέλνετε ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης απευθείας στην τηλεόραση του δωματίου των επισκεπτών σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών εκκένωσης, ειδοποιήσεων καιρού και πολλά άλλα.
Πελάτες
Διαχειριστείτε τα προφίλ και τις προτιμήσεις των επισκεπτών σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα "Πελάτες" του Fleex IPTV middleware. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε προφίλ επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών, προτιμήσεων και άλλων, δίνοντάς σας πολύτιμες πληροφορίες για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών σας.
Ηλεκτρονικές φόρμες
Απλοποιήστε τις λειτουργίες του ξενοδοχείου σας και μειώστε τη χρήση χαρτιού χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Ηλεκτρονικών Φορμών του Fleex IPTV middleware. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε διάφορες ηλεκτρονικές φόρμες, συμπεριλαμβανομένων των φορμών check-in και check-out, ερωτηματολογίων αξιολόγησης και άλλων, προσβάσιμων απευθείας στην τηλεόραση των επισκεπτών σας.
Analytics
Αποκτήστε πρόσβαση σε πραγματικά χρόνου δεδομένα και αναλύσεις για να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Analytics του Fleex. Αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες και δεδομένα από την πλήρη λειτουργία Analytics του Fleex Prime, που σας επιτρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις, να βελτιώνετε την αποδοτικότητα των λειτουργιών σας αλλά και την εμπειρία των επισκεπτών σας.
Multi-corporate
Διαχειριστείτε πολλαπλά ξενοδοχεία ή καταλύματα με ευκολία μέσω μιας μοναδικής, κεντρικής πλατφόρμας, απλοποιώντας τις λειτουργίες σας.
Καιρός & Ώρα/Ημερομηνία
Ενημερώστε τους επισκέπτες για τις τοπικές καιρικές συνθήκες και την τρέχουσα ώρα, προσφέροντας ευκολία στη διαμονή τους.
Δρομολόγια αεροπλάνων / τρένων
Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενήμερους και οργανωμένους με την ικανότητα του Fleex Prime να εμφανίζει δρομολόγια αεροπλάνων και τρένων απευθείας στην τηλεόραση του δωματίου τους. Παρέχοντας αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, μπορείτε να βοηθήσετε τους επισκέπτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και να κάνουν τη διαμονή τους πιο ευχάριστη.
Μηνύματα
Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες σας σε πραγματικό χρόνο με τη δυνατότητα μηνυμάτων του Fleex Prime. Στείλτε εξατομικευμένα μηνύματα, συναργερμους και ειδοποιήσεις στην τηλεόραση ή τις κινητές συσκευές των επισκεπτών στο δωμάτιο, βελτιώνοντας την εμπειρία τους και βελτιώνοντας την ικανοποίησή τους.
Cloud ή τοπική επιλογή
Επιλέξτε την εγκατάσταση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του ξενοδοχείου σας με τις επιλογές cloud ή τοπικού διακομιστή του Fleex Prime. Επωφεληθείτε από την ευελιξία και την προσβασιμότητα της φιλοξενίας cloud ή τον έλεγχο και την ασφάλεια ενός τοπικού διακομιστή, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε τα συστήματα του ξενοδοχείου σας με τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
Hardware
Compact Line 2
Compact Line 2
Micro Line
Micro Line
Pro Line
Pro Line
Μάθετε πρώτοι
τα νέα μας

ΕΓΓΡΑΦΗ
Υποβάλλοντας το email σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Fleex σχετικά με αποκλειστικές εκπτώσεις, ανακοινώσεις νέων προϊόντων, πληροφορίες τελευταίας τεχνολογίας, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Συμβουλευτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για να κατανοήσετε πώς προστατεύουμε το απόρρητό σας.