Fleex logo
ΑΡΧΗ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
HARDWARE
ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
English
Fleex logo
menu
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ SOFTWARE  • FLEEX EMBEDDED  • FLEEX PRIME  • FLEEX DIGITAL SIGNAGE (DS)  • FLEEX STREAMER  • FLEEX CAST  • FLEEX ACCESS CONTROL  • FLEEX PBX  • FLEEX BMS HARDWARE ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


English
Fleex Embedded
Η TV μόλις έγινε πολύ καλύτερη...
Το Fleex Embedded είναι μια ισχυρή και ευέλικτη σουίτα λογισμικού σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας φιλοξενίας. Απολαύστε την ομαλή ενσωμάτωση με το υπάρχον υλικό σας, με την προηγμένη τεχνολογία του Fleex Embedded να παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή. Βελτιστοποιήστε την ψυχαγωγία δωματίου του ξενοδοχείου σας με το Fleex Embedded, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και άνετη διαμονή για τους επισκέπτες σας.
Γιατί Fleex Embedded;

Ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών με δυνατότητες διαδραστικής τηλεόρασης, πληροφορίες και πολύγλωσση υποστήριξη.

Διαθέτει μια ευανάγνωστη και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή που είναι εύκολη στη χρήση τόσο για το προσωπικό του ξενοδοχείου όσο και για τους επισκέπτες, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους σε εκπαίδευση και υποστήριξη, ενώ βελτιώνει συνολικά την εμπειρία των επισκεπτών.

Λειτουργεί απευθείας από το Headend της Lemco, χωρίς την ανάγκη για εξωτερικό server, παρέχοντας μια απλή και αποδοτική λύση για τα ξενοδοχεία για τη διαχείριση της τηλεόρασης και άλλων συστημάτων τους.

Υποστηρίζει τις κορυφαίες εταιρείες Hotel IPTV (LG, Samsung, Philips) και εξωτερικά set-top boxes για μεγαλύτερη ευελιξία.

Παρέχει ένα προσιτό και ξεκάθαρο μοντέλο τιμολόγησης με άδειες που πληρώνονται μόνο μία φορά.

Παρέχει δωρεάν συνεχείς ενημερώσεις για να εξασφαλίσει ότι τα ξενοδοχεία έχουν πρόσβαση στις τελευταίες δυνατότητες και βελτιώσεις χωρίς επιπλέον κόστος, βοηθώντας τα ξενοδοχεία να ενισχύσουν την εμπειρία των επισκεπτών τους με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Παρέχει εξαιρετική υποστήριξη και εκπαίδευση μέσω του Lemco Academy, βοηθώντας τα ξενοδοχεία και τους integrators να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα οφέλη του Fleex Embedded και να εξασφαλίσουν μια άψογη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Προσφέρει μια κλιμακούμενη λύση για ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, υποστηρίζοντας έως και 500 τηλεοράσεις.
Live TV / Radio
Ζήστε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με έναν προηγμένο player για ζωντανή τηλεόραση και ραδιόφωνο. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια ευρεία επιλογή παγκόσμιων καναλιών και σταθμών, με εξαιρετικές αναλύσεις βίντεο έως και 4K, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα ροής και συμβατότητα με μια ποικιλία συσκευών. Η ευανάγνωστη διεπαφή και οι προηγμένες επιλογές αναζήτησης καθιστούν ευκολότερη την εύρεση αγαπημένων προγραμμάτων. Από την ενημέρωση για τα τελευταία νέα μέχρι την ακρόαση αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού, ο player προσφέρει μια ομαλή και εξατομικευμένη εμπειρία προβολής.
Έως και 8000 έτοιμα λογότυπα!
Βελτιώστε την εμπειρία προβολής σας με την εντυπωσιακή εσωτερική βιβλιοθήκη λογοτύπων του Fleex, που περιέχει έως και 8000 έτοιμα λογότυπα από τους πιο γνωστούς παρόχους τηλεόρασης παγκοσμίως. Επιλέξτε το προτιμώμενο εικονίδιο λογότυπου για τα προγράμματα τηλεόρασης με ευκολία, προσθέτοντας μια εξατομικευμένη πινελιά στις προτιμήσεις προβολής σας. Η εκτενής βιβλιοθήκη λογοτύπων του Fleex προσφέρει μια ευρεία ποικιλία επιλογών για να ενισχύσετε την αισθητική και την αναγνωρισημότητα της τηλεόρασής σας, τη δυνατότητα πρόσβασης και πλοήγησης στα αγαπημένα σας κανάλια, με μια ευρεία γκάμα επιλογών λογοτύπων που είναι διαθέσιμα.

Ψάξτε για λογότυπο στη database μας:
Search

Υποστήριξη EPG
Ζήστε την άνεση της μηχανής Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG) του Fleex, που εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που λαμβάνονται από οποιοδήποτε κανάλι τηλεόρασης ή ραδιοφώνου σε πραγματικό χρόνο. Μείνετε ενήμεροι για το τρέχον και το μελλοντικό πρόγραμμα, τις περιγραφές των προγραμμάτων, τους συμμετέχοντες ηθοποιούς ή τραγουδιστές και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία που αφορά κάθε πρόγραμμα. Η δυνατότητα EPG του Fleex παρέχει μια ευανάγνωστη και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, που επιτρέπει εύκολη πλοήγηση μέσα από κανάλια και προγράμματα. Βελτιώστε την εμπειρία προβολής σας με την προηγμένη μηχανή EPG του Fleex, που σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες και ενημερώσεις προγράμματος σε πραγματικό χρόνο.
Έως και 10 σελίδες πληροφοριών

Προσαρμόστε τις σελίδες πληροφοριών σας με σχετικό περιεχόμενο και πληροφορίες, όπως ξενοδοχειακές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, προσφορές, τοπικά αξιοθέατα και άλλα. Οι σελίδες πληροφοριών του Fleex Embedded παρέχουν μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις προβολής σας στις ανάγκες σας. Απολαύστε την εύκολη πλοήγηση μέσω καναλιών και προγραμμάτων, με την επιλογή πρόσβασης σε σχετικές πληροφορίες στα χέρια σας.
Καιρός
Μείνετε ενημερωμένοι για τις καιρικές συνθήκες με την προηγμένη δυνατότητα καιρού του Fleex. Αποκτήστε πρόσβαση σε τρέχουσες καιρικές συνθήκες και πρόγνωση 7 ημερών για οποιαδήποτε τοποθεσία στη Γη, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 200.000 πόλεων, μέσω της συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων καιρού από διάφορες πηγές, όπως παγκόσμια και τοπικά μοντέλα καιρού, δορυφόροι, ραντάρ και ένα εκτεταμένο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών. Η δυνατότητα καιρού του Fleex παρέχει μια ομαλή και εξατομικευμένη εμπειρία, επιτρέποντάς σας να παραμένετε ενημερωμένοι και να προγραμματίζετε αναλόγως. Είτε ταξιδεύετε, ετοιμάζετε μια εξωτερική εκδήλωση, είτε απλά θέλετε να είστε ενημερωμένοι για τις τοπικές καιρικές συνθήκες, το Fleex σας καλύπτει.
Πληροφορίες Ώρας / Ημερομηνίας
Μείνετε ενημερωμένοι για τις καθημερινές σας δραστηριότητες με τη δυνατότητα ώρας και ημερομηνίας. Με το Fleex, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας στην προτιμώμενη ζώνη ώρας, επιτρέποντάς σας να παραμένετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν είστε στον κόσμο. Η διεπαφή παρέχει πρόσβαση σε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες ώρας και ημερομηνίας, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε εντός προγράμματος και δεν θα χάσετε ποτέ ένα σημαντικό γεγονός.
Απεριόριστες γλώσσες
Απολαύστε την ευκολία της απεριόριστης υποστήριξης γλωσσών με το Fleex. Είτε προτιμάτε να περιηγηθείτε στη μητρική σας γλώσσα είτε χρειάζεστε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε πολλαπλές γλώσσες, η απεριόριστη υποστήριξη γλωσσών του Fleex εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε την προβολή σας στην προτιμώμενη γλώσσα σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γλωσσών να επιλέξετε, το Fleex διευκολύνει την πρόσβαση σε περιεχόμενο σε πολλαπλές γλώσσες, προσφέροντας μια ομαλή και εξατομικευμένη εμπειρία προβολής για όλους τους χρήστες. Απολαύστε την εύκολη πλοήγηση μέσα από κανάλια και προγράμματα, με τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο στη γλώσσα της επιλογής σας.
Cast
Ζήστε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με την προηγμένη λειτουργία Cast του Fleex. Συνδέστε όλες τις κινητές συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων και των Android tablet, των iPhone, iPad και φορητών υπολογιστών, χρησιμοποιώντας ασύρματη τεχνολογία για να μοιραστείτε την οθόνη σας με οποιαδήποτε τηλεόραση. Με την λειτουργία Cast του Fleex, μπορείτε εύκολα να αναμεταδίδετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, φωτογραφίες, ολόκληρες ιστοσελίδες ή καρτέλες από ένα πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε διάφορες συσκευές, όπως laptop, macbook, Chromebooks, συσκευές Android και άλλα. Απολαύστε εξατομικευμένη και βολική προβολή, με τη δυνατότητα πρόσβασης σε δημοφιλείς εφαρμογές ροής όπως Netflix, Spotify, Disney+, Amazon Prime και Apple TV, μεταξύ άλλων, απευθείας από την τηλεόρασή σας. Με την προηγμένη λειτουργία Cast του Fleex, οι δυνατότητες ψυχαγωγίας είναι ατελείωτες.
Alarm
Η ασφάλεια έχει πάντα προτεραιότητα με την προηγμένη λειτουργία Alarm του Fleex. Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενήμερους για οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως πυρκαγιά, σεισμό, τυφώνα, πλημμύρα και άλλα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Alarm" του Fleex. Με σαφείς οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές που παρέχονται μέσω οπτικών και ηχητικών σημάτων, η λειτουργία Alarm του Fleex εξασφαλίζει ότι όλοι οι επισκέπτες είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση. Η λειτουργία Alarm του Fleex είναι η βέλτιστη λύση για κάθε είδους έκτακτη ανάγκη, υποστηρίζοντας άτομα με αναπηρίες παρέχοντας σαφείς και προσβάσιμες οδηγίες. Με το Fleex, μπορείτε να είστε ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους καλεσμένους σας.
Δεν απαιτείται εξωτερικός διακομιστής
Απολαύστε την ευκολία της ολοκληρωμένης λύσης Fleex Embedded, που εξαλείφει την ανάγκη για οποιονδήποτε εξωτερικό διακομιστή. Το Fleex Embedded λειτουργεί μέσα από τα Headend Lemco, Compact και Pro Line, παρέχοντας μια απλή και οικονομική λύση. Σε αυτήν την περίπτωση, τα Headend λειτουργούν ως διακομιστές Fleex, διανέμοντας όλα τα αγαπημένα σας κανάλια τηλεόρασης και ραδιοφώνου στην εγκατάστασή σας. Απολαύστε την ομαλή ενσωμάτωση με το υπάρχον υλικό σας, με την προηγμένη τεχνολογία του Fleex Embedded να ενισχύει τις δυνατότητες των Headend σας. Με το Fleex Embedded, μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία προβολής υψηλής ποιότητας χωρίς το επιπλέον έξοδο των εξωτερικών διακομιστών.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Καντε κλικ για να κατεβάσετε το φυλλάδιό μας
DOWNLOAD PDF
Hardware
Compact Line 2
Compact Line 2
Micro Line
Micro Line
Pro Line
Pro Line
Μάθετε πρώτοι
τα νέα μας

ΕΓΓΡΑΦΗ
Υποβάλλοντας το email σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Fleex σχετικά με αποκλειστικές εκπτώσεις, ανακοινώσεις νέων προϊόντων, πληροφορίες τελευταίας τεχνολογίας, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Συμβουλευτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για να κατανοήσετε πώς προστατεύουμε το απόρρητό σας.