Fleex logo
ΑΡΧΗ
HARDWARE
ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
English
Fleex logo
menu
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ SOFTWARE  • FLEEX EMBEDDED  • FLEEX PRIME  • FLEEX DIGITAL SIGNAGE (DS)  • FLEEX STREAMER  • FLEEX PBX  • FLEEX BMS HARDWARE ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


English
Ποιοί είμαστε

Η Lemco έχει πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού εκπομπής και διανομής τηλεοπτικού σήματος. Φημισμένη για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και τη μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω της μεγάλης γκάμας του χαρτοφυλακίου προϊόντων και των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή επαγγελματικού εξοπλισμού που επεξεργάζεται και αποδίδει το τηλεοπτικό σήμα μέσω διασυνδέσεων RF, IP και οπτικών ινών όπως περιγράφεται παρακάτω:
  • DTV RF modulators
  • Επαγγελματικά TV headends
  • Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κλπ
  • SAT multiswitches
  • Λύσεις διανομής οπτικών ινών (GPON, ONU κλπ.)
  • IPTV middleware
  • Σειρά προϊόντων HDMI
  • Αξεσουάρ
Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και με τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής, η σειρά προϊόντων μας προηγμένης τεχνολογίας προσφέρει οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες της ελληνικής και της ευρωπαϊκής αγοράς.

LEMCO WEBSITE ᐳ


Οι Αξίες μας
Συνέπεια & Αξιοπιστία

Θεωρούμε τον λόγο μας δέσμευση και τις υποσχέσεις μας προτεραιότητα. Γι' αυτό λειτουργούμε με ειλικρίνεια και ακεραιότητα, με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας.
Ποιότητα

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και στην τήρηση των υποσχέσεών μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Αυτό διασφαλίζεται μέσω ποιοτικών ελέγχων σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.
Καινοτομία

Αναμένουμε την αλλαγή και επιδιώκουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων τεχνολογιών ηλεκτρονικών. Η συνεχής έρευνα σε συνδυασμό με τις γνώσεις αιχμής και τη δημιουργικότητα μας καθοδηγούν συνεχώς προς νέες και καινοτόμες λύσεις, με στόχο την προσφορά πιο εξελιγμένων και αποδοτικών προϊόντων στους πελάτες μας.
Ανθρώπινοι πόροι

Δίνουμε προτεραιότητα στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού, των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών. Η φιλοσοφία μας προωθεί την ομαδική εργασία και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα. Εκτιμούμε τη συνεχή ανάπτυξη και τις ίσες ευκαιρίες των εργαζομένων μας. Το εργασιακό μας περιβάλλον είναι ανοιχτό, αξιόπιστο και δίκαιο.
Γιατί Fleex;

Η πιο προσιτή και εκπληκτική λύση ενδιάμεσου λογισμικού IPTV που μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα headends της Lemco των σειρών Pro και Compact Line μόλις έγινε πραγματικότητα προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία, πολλές επιλογές, ευκολία στη χρήση και πλήρη έλεγχο όλων των τηλεοπτικών δεκτών σε μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις.
Εξαιρετικά καινοτόμο και έξυπνο
Εξελίσσεται συνεχώς απορροφώντας τα σχόλιά σας
Σχεδιασμός αιχμής
Κλιμακόμενη και σπονδυλωτή προσέγγιση για την κάλυψη των αναγκών σας στο 100%
Ολοκληρωμένη λύση
Ευκολία χρήσης που παρέχεται από μια φιλική διεπαφή
Εξαιρετική υποστήριξη
Απεριόριστη εκπαίδευση
Λύση αξίας για τα χρήματα
Ελάχιστη ανάγκη συντήρησης


Διαφημίστε τις ανάγκες σας και κοινοποιήστε τα νέα σας.


Επιλέξτε και προσαρμόστε το Fleex σας για να ταιριάζει στην εφαρμογή σας και να καλύψει το 100% των αναγκών σας.


Ο έλεγχος και η ρύθμιση της πλατφόρμας Fleex δεν ήταν ποτέ ευκολότερος.


Αξιολογήστε τη χρήση των υπηρεσιών σας από τους πελάτες σας, αποκτώντας πρόσβαση στα δεδομένα χρήσης σε περιεχόμενο και κανάλια που προβλήθηκαν.
Μάθετε πρώτοι
τα νέα μας

ΕΓΓΡΑΦΗ
Υποβάλλοντας το email σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Fleex σχετικά με αποκλειστικές εκπτώσεις, ανακοινώσεις νέων προϊόντων, πληροφορίες τελευταίας τεχνολογίας, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Συμβουλευτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για να κατανοήσετε πώς προστατεύουμε το απόρρητό σας.